Inspirasjon

En digital fremtid for hytteeiere på Lemonsjøen

Lemonsjøen, kjent for sin betagende skjønnhet, blir nå også et synonym for superhurtig internett takket være Eidsiva Bredbånd og entreprenør Eidefoss Fiber. Sammen jobber de målrettet for å bringe fiberbredbånd til fritidseiendommene rundt Lemonsjøen.

En Digital Fremtid for Hytteeiere på Lemonsjøen

Lemonsjøen, kjent for sin betagende skjønnhet, blir nå også et synonym for superhurtig internett takket være Eidsiva Bredbånd og entreprenør Eidefoss Fiber. Det er besluttet at både delområde 1 og 2 vil få fiber på Lemonsjøen!

Hvorfor fiber?

Fiber sikrer deg den beste internettkapasiteten for fremtiden, tilbyr et raskt og stabilt nett, og er uforstyrret av avstand til basestasjoner eller andre begrensninger. Dette gir eiere av fritidseiendommer enestående nettjenester uten forstyrrelser.

Eidsiva Bredbånd tilbyr kundene fleksibilitet, slik at de kan velge det produktet som best passer deres behov. Mange foretrekker kombinasjonen av TV og internett, noe som gir dem fordelaktige pakkepriser. Med Altibox som partner får kundene tilgang til et bredt spekter av underholdning, inkludert kanalpoeng for ulike kanalvalg samt strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix, og sportspakker.

Hva er status?

På nåværende tidspunkt har både delfelt 1 og delfelt 2 allerede besluttet utbygging, mens Felt 3 trenger flere bestillinger for å oppnå ønsket oppslutning. Husk, for at dette prosjektet skal lykkes, er det viktig med en betydelig oppslutning fra hytteeierne.

I vedlagt kart ser man hvilke delfelt vi nå har åpnet for bestilling (1, 2 og 3). Delfelt nr. 4 og 5 er ikke åpnet for bestillinger per nå.

Hva med kostnadene?

Bestill nå for å få et spesialtilbud på pakkepriser for TV og internett, samt en redusert etableringskostnad. For de som bestiller i prosjektperioden, er etableringskostnaden satt til kun 4990,-. Denne kampanjeprisen er garantert i 12 måneder.

Graving og infrastruktur

Eidsiva Bredbånd vil levere fiberen opp til eiendomsgrensen ved å grave. De som ønsker kan bidra med egeninnsats ved å grave fra eiendomsgrensen til boligen. Entreprenør Eidefoss Fiber arbeider også aktivt for å kartlegge eksisterende rør- og infrastruktur.

For bestilling og mer info

Med disse endringene ligger alt til rette for at hytteeiere ved Lemonsjøen får tilgang til førsteklasses internettkapasitet og underholdningstjenester. For et bærekraftig og fremtidsrettet prosjekt som dette, oppfordrer vi alle til å bidra med bestillinger. For bestilling og mer informasjon besøk: https://www.eidsiva.net/fritid/omrader/lemonsjoen/

Flere inspirasjonsartikler