Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend
Fjellstue

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend

Bestill her

Våkn opp ved Lemonsjøens bredder - og porten til Jotunheimen. Fjellstua byr på nyrenoverte rom og hytter.

No items found.

Familiedrevet fjellstue med et klassisk norsk kjøkken, tradisjonelle hytter, hotellrom, fjell-, natur- og kulturopplevelser - beliggende i sørenden av vakre Lemonsjøen like ved alpinsenter og kaffebar.

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend ligger 863 meter over havet ved sydenden av den vakre Lemonsjøen på FV51 Valdresflyvegen, porten til Sjodalen og i hjertet av Jotunheimen.

Velg mellom hotellrom med fullpensjon (må forhandsbestilles), eller en av våre 10 flotte utleiehytter - fritt plassert på vestsida av fjellstua. Alle hyttene er like, med utsikt over Lemonsjøen eller fjellet. Hyttene er fullt utstyrt for selvhushold, men man kan også unne seg det lille ekstra ved å nyte et bedre måltid inne på fjellstua. Der finnes det også TV og badstue til fri benyttelse.


Inne på fjellstua er det fire rom med nydelig utsikt over Lemonsjøen eller fjellene. Rommene har bad med dusj og toalett, sittegruppe med bord, skrivebord, klesskap og deilige senger!

Peisestua er til fri benyttelse, ha en hyggelig kveld foran peisen med litt god drikke. Frokostbord serveres hver morgen, i løpet av dagen kan man bestille fra menyen.

Vi har utleie av ski, pulk, truger, robåter og elsykler.


Gratis WIFI og TV inne på fjellstua.

navn
Fjellstue

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend

Link til kart
61.75932480650631
9.074277719630178

Kontaktinfo

SoMe

Facebook
Gå videre
Instagram
Gå videre

Flere overnattingssteder