Inspirasjon

LEKELANDET LEMONSJØEN

Lemonsjøen er et eldorado for alle som elsker ski, fjellturer, sykling og minneverdige måltider – men området har mye mer å by på for små og store eventyrere. Vil du være med, så heng på!

Glittersjå

Sjarmerende fjellgård med utsyn over Jotunheimen. På Glitter- sjå kan du mate elg og reinsdyr, gå på leting etter harer og på oppdagelsesferd i bjørneskogen, være med å mate husdyra eller ri på ponnier.

Brimiskogen

Utfordringer for alle! Oppe i og mellom fjellfurutrærne i Brimi-Skogen Klatrepark blir du utfordret på balanse, koordinasjon og styrke på en lekende måte. Klatreparken har fem løyper som alle henger oppe mellom trærne. Løypene har ulike vanskelighets-grader i ulike høyder over bakken.

Hundekjøring

Oppdag og opplev Jotunheimen i selskap med verdens beste turfølge: Ditt eget hundespann med lekne, lydige og turglade huskyer! Fra november til mai byr Jotunheimen Husky Lodge på et bredt spekter av hundesledeturer – fra halvdagsturer til ekspedisjoner over flere dager i Jotunheimen.

Energikampen på Kalven Seter

På Lemonsjøen finner du sjarmbomba Kalven Seter, med totalt åtte seterhus fra 1800-tallet og framover samlet på et idyllisk tun. På Kalven serverer Norges eneste baristabudeie utsøkt kaffe, smoothie og vafler – og på tunet kan små og store utfordre hverandre i spennende apparater fra NRK-produksjonen Energikampen.

Bading og spa

På idylliske Grov Camping legger vertskapet kropp og sjel i å tilby en ferieopplevelse utenom det vanlige: Her er spa i fjell-bekken, glampingtelt fylt med luksus, deilig duftende bakstehus og Gonhildbua landhandleri. Samt det herlige badevannet Grov – med langt høyere badetemperaturer enn du forventer i Jotunheimen.

Ørretfiske og utleiebåter

Lemonsjøen og de mange fjellvannene rundt huser flott fjellørret. Fjellstyret har robåter til utleie i mange vann og tjern, ta kontakt med Lemonsjø Fjellstue for leie!

Flere inspirasjonsartikler

Påsken 2023 på Lemonsjøen

Påsken 2023 på Lemonsjøen

Kommer du til Lemonsjøen? Finn oppdatert informasjon om påskeferien her!

Vinter
Vår
Info: Lemonsjøen Alpinsenter

Info: Lemonsjøen Alpinsenter

Vinteren har kommet til Lemonsjøen! ☃️❄️

Vinter
Blå EXTRA-GARANTI

Blå EXTRA-GARANTI

Preparerte eventyr og god, gammeldags fjellvinter ved porten til Jotunheimen.

Vinter
Vår
TOPPTURELDORADOET

TOPPTURELDORADOET

Sommer, vår, høst og vinter! På Lemonsjøen er det umulig å ligge på latsiden.

Vinter
Vår
Sommer
Høst
LEKELANDET LEMONSJØEN

LEKELANDET LEMONSJØEN

Eventyrlige opplevelser for store og små.

Høst
Sommer
Vår
Vinter