Randsverk
Camping

Randsverk

Bestill her

Solrike og attraktive grønne arealer med flott utsikt, flere hytter, 140 strømuttak og god plass til bobiler, campingvogner og telt. Nytt sanitærbygg med kjøkkenpaviljong, grillhytte, ballbinge/multibane, trampoline og en liten klatrepark.

No items found.

Hos Randsverk finner du solrike og attraktive grønne arealer med flott utsikt, 140 strømuttak og god plass til bobiler, campingvogner og telt. Du trenger ikke å bestille på forhånd.

Her kan du leie hytter og leiligheter med høy standard og plass til 2–12 personer. De tilbyr Sørlia leiligheter, Fjellro hytter, Sveadalen og Mugsida 21, alle med fin beliggenhet i fjellparken ved Lemonsjøen. På Randsverk finner du de koselige tømmerhyttene på Tronhus og våre nye campinghytter på campingplassen.

Om sommeren venter aktivitetene på deg rett utenfor døren, og om vinteren får du ski in / ski out til både langrenn og alpint.

Vi har nytt sanitærbygg med kjøkkenpaviljong, grillhytte, ballbinge/multibane, trampoline og en liten klatrepark.

Vaskeplass for sykler og utleie av mountainbikes.

2 ladestasjoner (7,4 kw pr lader) for elbiler og hybrid.

Fra campingen går det flere turstier og sykkelruter ut i terrenget, og ved innkjøringen til plassen finner du butikk med stort utvalg, turistinformasjon og kafé med uteterrasse som er åpen fra morgen til kveld hele sesongen.

Velkommen til Randsverk!

navn
Camping

Randsverk

Link til kart
61.73045457464135
9.081480246525164

Kontaktinfo

Telefon
975 03 081

SoMe

Facebook
Gå videre
Instagram
Gå videre

Flere overnattingssteder